خواص به ، برای لاغری در طب سنتی و رحم خام و پخته و ترش و دم کرده و نحوه مصرف
خواص به
خواص به ، برای لاغری در طب سنتی و رحم خام
و پخته و ترش و دم کرده و نحوه مصرف همگی در سایت سیب انبه .امیدواریم این
مطلب که حاصل تلاش تیم خواد مواد سایت است مورد توجه شما عزیزان قرار
گیرد.
دانستن خواص مواد غذایی خیلی مهم
است.امروزه علم ثابت کرده است که داروی تمامی بیماری ها در طبیعت است.در
قرآن هم نام بسیاری از میوه ها برده شده است.
از جمله این میوه ها می توانی به میوه های
انار، زیتون، خرما، انجیر و انگور اشاره کنیم.این میوه ها علاوه بر جنبه
خوراکی که دارند از جنبه دارویی و اثرات درمانی نیز بسیار مهم هستند و
همواره در طب سنتی و طب نوین برای درمان بسیاری از بیماری ها توصیه شده
اند.
اهمیت میوه هایی مانند انجیر و زیتون آنقدر
زیاد است که خداوند در قرآن به آنها قسم خورده است و و در آیات متعددی از
میوه های انار ، انگور و خرما نام برده شده است.
قرآن کتاب آسمانی و از معجزات پیامبر اکرم
(ص) است که تمامی مطالب علمی آن از سوی محققان با انجام تحقیقات و پژوهش
های متعدد به اثبات رسیده است.
از جمله مواد غذایی که در قرآن از آنها
نمام برده شده است می توانیم به خیار و موز و پیاز و سیر و ترنجبین و حنا و
زنجبیل و عدس و کدو اشاره کنیم.
خواص به برای لاغری
میوه ای کم کالری است اما فیبر بالایی دارد. خوردن ۵ گرم میوه تازه و تازه فقط حدود ۵ کالری را به همراه خواهد داشت.
همچنین چربی اشباع ، سدیم و کلسترول موجود در بدن بسیار کم است.
همه این خواص باعث شده است این میوه برای کاهش وزن و سلامتی یک گزینه عالی باشد.
فواید به در طب سنتی
به گفته پزشکان سنتی ، خوردن و بو کردن میوه باعث افزایش شادی و نشاط می شود.
شیرین طبیعت گرم و خشک دارد که باعث تقویت نشاط قلب و مغز می شود.
اما طبیعت ترش و خشک دارد و برای تسکین عطش و رفع استفراغ از آن استفاده می شود. همچنین ملین است.
مصرف برای تقویت معده و از بین بردن بوی بد دهان.
خاصیت مدر دارد و خونریزی را نیز مسدود می کند.
این نرم کننده سینه است و از آن برای درمان تنگی نفس نیز استفاده می شود.
خواص به برای رحم
مصرف به و فرایندهای آن مانع از انداختن جنین توسط خانم های باردار می شود.
خونریزی رحم را متوقف می کند.
به گفته متخصصان ، میوه به برای تقویت معده و رحم بهتر است و چون نفخ ایجاد می کند ، بهتر است در صبحانه میل شود.
به پخته در طب سنتی
به به صورت پخته شده و دمنوش آن از بین برنده حالت تهوع و استفراغ است و چون ادرار آورذ است سموم را از بدن شما خارج می کند.
چون این میوه به صورت خام هم ترش است و هم گس بهتر است به صورت پخته مصرف شود.
بخارپز کردن به می تواند برای تقویت دستگاه تنفسی و عفونت ریه مفید باشد.
این میوه که معمولاً در پاییز به بازار عرضه می شود ، فیبر زیادی دارد که می تواند برای کاهش اسید اوریک و کلسترول مفید باشد.
این میوه از نظر کالری کم است و می توان آن
را به سبزیجات طبقه بندی کرد و به دلیل داشتن قند کم ، برای مبتلایان به
دیابت ممنوع نیست.
ویتامین C موجود در این میوه برای تقویت سیستم ایمنی بدن مفید است.
طبخ و بخارپز کردن میوه به برای عفونت ریه و سرماخوردگی مفید است و می تواند در تقویت دستگاه تنفسی مفید باشد.
خواص به در بارداری
از کم خونی در مادر باردار جلوگیری کنید
وجود آهن و مس در ترکیب میوه باعث بهبود فعالیت سیستم قلبی عروقی مادر شده و از کم خونی او جلوگیری می کند.
واکنشهای آلرژیک را کاهش دهید
خوردن این میوه در دوران بارداری خطر بروز واکنش های آلرژیک را کاهش می دهد.
حالت تهوع را در دوران بارداری کاهش دهید
خوردن پخته شده در دوران بارداری حالت تهوع مادر را کاهش می دهد.
مشکلات دندان در دوران بارداری را کاهش دهید
کلسیم موجود در این میوه باعث کاهش مشکلات دندان و لثه در زنان باردار می شود.
سیستم قلبی عروقی را تقویت کنید
مصرف این میوه توسط خانم های باردار می تواند باعث تقویت سیستم قلبی عروقی و معده کودک شود.
Comments
Post a Comment